Tel
+31 13 590 77 97
Adres
Rheastraat 27, 5047 TL Tilburg
Kantooruren
Ma - Vr: 08:00 - 18:00

Over ons

Wij zijn

Öz Erciyes

Welkom bij ErciyesHalalOnline.nl, een leverancier die in heel Nederland en België levert. Wij leveren Halal food vleeswaren en andere producten. Al onze verse vleesproducten van Halal food voldoen aan de Nederlandse hygiënecode. Wij hanteren strenge eisen aan onze Halal food producten en overige producten. Wij leveren direct vanuit onze eigen distributie aan de winkels waar consumenten bij een dichtstbijzijnde winkel naar de producten van Erciyes kunnen vragen. Snel, vers, rechtstreeks en met toewijding.

20000
Producten Verkocht
1000
Verkooppunten
5000
Blije Klanten
120
Aantal Producten
Snelle levering

Door ons uitgebreide servicenetwerk zijn onze producten snel te leveren. Alle distributeurs voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen voor zowel service als transport.

Authentiek

Het produceren op ambachtelijke wijze volgens traditionele huisrecepten staat bij ons hoog in het vaandel. Met hoogwaardige ingrediënten produceren wij uitsluitend Halal food.

Makkelijk

Als je eenmaal je eten hebt besteld, dan wil je niets anders meer. Halal eten bestellen in Nederland en België bij Erciyeshalal.nl is lekker, snel én makkelijk.

Onze Waarden

Al sinds 2005 levert Erciyes de heerlijkste Halal vleeswaren en sauzen van de beste kwaliteit. Met de producten van Erciyes wordt elke maaltijd een feestmaaltijd. Wij produceren vleeswaren en sauzen onder de bekende merknamen Erciyes, Ercimex en Tevhid. Van Erciyes mag u altijd dezelfde kwaliteit verwachten keer op keer. Wij kunnen deze kwaliteit waarborgen doordat wij de lekkerste traditionele recepten combineren met productietechnologie van nu. Wij produceren uitsluitend volgens de hoogste standaarden en in een steriele omgeving. Natuurlijk zijn alle producten van Erciyes volledig Halal geproduceerd volgens de Islamitische wetgeving.

Kwaliteit

De merknaam Erciyes is een synoniem geworden voor kwaliteit en dat is niet voor niks. Hoogwaardig kwaliteit.

Stabiliteit

Betrouwbaarheid is belangrijk. Wij zien de kwaliteit als een basis om een goede partnerschap op te kunnen bouwen.

Betrouwbaar

Het vertrouwen komt voort uit de continue kwaliteit van onze producten. Dit voeren wij door in al onze merken.

Klantgericht

Wij luisteren goed naar de wensen en behoeften van onze klanten. Wij staan voor smaak en gezondheid.

Et Ürünleri

Wat we doen

Een gepassioneerd team van 14 medewerkers produceren dagelijks onze heerlijke vleeswaren en sauzen. Voor het produceren van onze halalproducten gebruiken wij de laatste innovatieve technologie. Door onze technologie kunnen wij continue betrouwbare kwaliteit waarborgen tegen zeer concurrerende en scherpe prijzen.

Sauzen
90%
Vleeswaren
85%
Vegetarische Kaas
95%
Noten
70%